Pages

maandag 25 februari 2013

Masking Sticker Sets

Ik had niet gedacht dat een stukje in 101 Woonideeen zoveel reacties op ging leveren! Zo leuk om van de blog-lezers reacties te krijgen, maar ook van de Twitter-volgers, Facebook-likers en van klanten die een berichtje bij hun order plaatsen.

Er is echt een run op de Masking Sticker Sets ontstaan met als resultaat dat de varianten Basic en Fabric op dit moment gewoon uitverkocht zijn. Van de variant Pastel zijn er nog wel enkele voorradig.

Wat jullie misschien niet wisten is dat ik pas kort voordat het maartnummer uitkwam hoorde dat er eens stukje over SE Impressions in kwam. Dit plus dat ik echt niet wist wat voor ketting-reactie dit ging opleveren heeft nu dus voor gezorgd dat ik met de voorraden in de knoei zit.

Uiteraard ben ik gelijk gaan bestellen vorige week en hoop ik dat het eind deze week, begin volgende week in huis is.... Mocht je een seintje willen, stuur dan even een email naar info@se-impressions.nl en dan laat ik het je persoonlijk weten!

Gelukkig zijn er ook klanten die niet alleen voor deze Masking Sticker Setjes gaan, dus al met al ben ik echt SUPER blij met deze publicatie!

4 opmerkingen:

 1. Hartstikke leuk toch!!! Fijn dat het storm loopt ^_~

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Zeker hartstikke leuk! Enne, jij bent ook verantwoordelijk hoor! ;-) Altijd weer een feestje om voor jou ook in te pakken!

   Verwijderen
 2. Wat een leuke vooruitgang! Dit is het soort drukte wat meer dan gewenst is toch.. :D
  Geniet ervan (ookal is het misschien nu eventjes stressen vanwege de voorraden.. komt goed!)
  Fijne avond en groetjes,
  Kim

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Dit is ZEKER gewenst! Nu hopen dat (potentiƫle) klanten ietwat geduld hebben.... En ik blijf natuurlijk ook vertrouwen erin hebben dat ik naast die setjes nog meer leuks in de shop heb ;-)
  Jij ook fijne avond!

  BeantwoordenVerwijderen