Pages

zaterdag 16 februari 2013

101 Woonideeen & Snailmail Magazine

Wat een dag, wat een dag! Drie weken geleden kreeg ik een email van niets minder dan 101 Woonidee├źn met de vraag of ik een kopie van het maartnummer wilde hebben, want er staat een stukje over SE Impressions in.... Eh, JAHAA! Nu ben ik ook abonnee, maar toch is zo'n extra nummer voor het archief nooit weg natuurlijk!

En vandaag was het zover! De 101 plofte, heel laat - 17.30u, hier op de mat. En jeetje, wat een leuk stukje hebben ze ervan gemaakt! Ik had geen idee hoe of wat het zou zijn, dus het was een grote verrassing!
Op pagina 8, gewoon VOL in de picture! Hoe gaaf is dat? Ik ben er zo blij mee! Al 2 keer heb ik met een vermelding op hun blog mogen staan, maar dit is toch wel het summum!

Daarnaast zijn vandaag ook de Snailmail Magazines van Ankepanke binnen gekomen! Dus die kunnen na bestelling ook verstuurd worden. Ze heeft ze echt heel leuk gemaakt! Alles is met de handgeschreven (zoals snailmail hoort te zijn) en er staan leuke weetjes en freebies in voor de beginnende EN gevorderde snailmailer! Het blad is zwart-wit, maar met leuke tekeningen, dus ook nog eens een ideaal kleurboek!

Een leuke dag vandaag dus (ookal lig in in de lappenmand...)!
8 opmerkingen:

 1. Wat ontzettend leuk voor je, moet heerlijk zijn zo'n bevestiging dat je goed bezig bent!

  fijn weekend!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Echt zo blij mee! Hoop dat ik morgen weer wat ben opgeknapt, want er zijn nu al orders binnen gekomen! Echt zo bizar!

   Verwijderen
 2. oh wauw! dat is toevallig :D Zat 'm vanmiddag nog door te bladeren (maar had 'm nog niet gelezen) Ga morgen gelijk de foto eens opzoeken.
  Gefeliciteerd!! En wat leuk dat je gelijk merkt dat er meer bestellingen binnenkomen.

  Voor nu lekker uitrusten en beterschap, want zo te lezen ga je het de komende tijd erg druk hebben!

  Warme groet,
  Kim

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Thanks! Vandaag overdag zo veel geslapen, dat ik nu nog op ben... En ook vanwege de excitement natuurlijk :-) Ik kan alleen maar hopen dat ik het de komende tijd druk ga krijgen! Dat wordt alles goed plannen (ik werk ook nog 4 dagen naast SE...)
   En de foto is natuurlijk niet te missen als je morgen gaat bladeren ;-)
   Trusten voor zo!

   Verwijderen
  2. Da's ook wat... kijk toevallig even terug of ik geen berichtjes gemist heb zie ik je antwoord! Met de wens dat het druk gaat worden ... "Be careful what you wish for.."!
   Geweldig :D

   Verwijderen
  3. Hahaha, ja je hebt gelijk! Nou, stiekem wens ik gewoon door hoor! :-)

   Verwijderen
 3. Heb het gelezen Silvie, zag meteen jouw stukje. Helemaal leuk, je mag zeker trots zijn! Ik wens je vele orders toe!!!

  BeantwoordenVerwijderen