Pages

woensdag 8 oktober 2014

Kaarten van SE

SE Impressions is ooit begonnen als label-naam voor mijn zelfgemaakte kaarten. SE zijn mijn intialen en Impressions komt voort uit de impressie die een kaart bij iemand achter laat. (Daarnaast gebruik ik ook veel stempels om kaarten te maken, dus dat is weer een impressie op papier).

In de shop vind je nog steeds wel artikelen onder het SE label, maar niet zo heel veel. Simpelweg omdat ik daar nu minder tijd voor heb, niet omdat ik het niet leuk vind!

Nu werd me weer gevraagd om wat babykaarten te maken, vandaar dat ik gisteren lekker aan de slag ben gegaan en 4 nieuwe kaarten heb ontworpen.



De tekst is gestempeld en de olifantjes en uiltjes zijn uitgestansd met een punch. Het leuke van deze ponsen is dat de oortjes van de olifant omgebogen kunnen worden en dat de ogen en het buikje van het uiltje ge-embossed zijn. Alle gebruikte materialen zijn uit mijn prive-collectie.

Zoals bij alle kaarten met het SE label geldt: op=op in verband met beperkte voorraad en elke kaart is uniek. Dat betekent dat ze onderling ietwat van elkaar kunnen verschillen. Het blijft tenslotte handwerk!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten