Pages

woensdag 11 juli 2012

Nieuwsbrief: Vakantietijd!

Het is vakantietijd! Ga je lekker weg of blijf je gezellig thuis? Waar je ook heen gaat, deze plastic doosjes zijn ideaal om naast etenswaren ook andere spulletjes in mee te nemen of in op te bergen. De doosjes zijn er in 4 verschillende maten en zijn verkrijgbaar als setje van 4 (EUR 9,95), maar ook los (vanaf EUR 1,75).
snackdoosjesfruit.jpg
Verzamel je tijdens je vakantie ook vaak kaartjes van bijvoorbeeld leuke winkels of restaurantjes? Ik wel! Eenmaal thuis kregen ze nooit een mooie plek, maar slingerden ze altijd wat doelloos rond. Daar is nu iets op gevonden! De Kangaroo notebooks van het Japanse Midori zijn de oplossing! Deze mooie naturel boekjes hebben op elke bladzijde een buidel om iets in te bewaren.

midorispiralbinnenkant2.jpgspiralupa6kangaroo.jpg

Ze zijn er staand en liggend plus in verschillende maten. Het boekje op de foto is in A6 formaat en kost EUR 8,90.
En maak je een leuk vakantieverslag of een scrapbook met vakantiefoto`s? Dan mogen deze journal cards van October Afternoon niet ontbreken!

se-008-0003oasidewalkjournalingcardsdc149.jpg

11 kaartjes met een colour-matching achterkant voor EUR 3,95. Ze zijn ook erg leuk als cadeaulabel of als lief kaartje (bijvoorbeeld om de buren te bedanken voor het verzorgen van je planten!).

Fijne vakantie en tot snel !

Silvie


Geen opmerkingen:

Een reactie posten